You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mirladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenine sahip yürütmek muhteşem bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine malik yürütmek sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne kapıların taçı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri Yangın Kapısı ivedi durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Report this wiki page